Over ons

GS Events is een jong verhuur en productiebedrijf/AV-bedrijf uit Limburg en vond zijn oorsprong te Lanaken in 2015.

Ikzelf (Glenn Stassen, zaakvoerder) werd al op de zeer jonge leeftijd van 6 jaar gebeten door de alomgekende muziekmicrobe. Ik mocht dan ook reeds op deze leeftijd naar de muziekschool trekken.

Van het zelf muziek spelen en componeren ontpopte ik mezelf door de jaren al snel als DJ op tal van evenementen en plezant zaakvoerder. We beschikken dan ook over enkele complete speelklare geluidssets voor kleine tot grote aangelegenheden. Geplaatst of door u opgehaald en zelf geïnstalleerd! (Hierover vind je meer onder de “aanbod” pagina)

Door de jaren heen groeide onze interesse ook in live bands, koren en bigbands met als gevolg dat het uitversterken van tal van groepen nu tot de corebusiness van GS Events behoort.

Zoals iedere AV-professional ooit begon met low-budget speakers en materialen startte ook GSE niet direct met topmerken. Maar op de dag van vandaag kunnen wij met trots zeggen dat wij met NEXO en Turbosound onze klanten trotseren en tevreden stellen.

Met onze materialen en een rugzak aan kennis slagen we er ieder weekend weer in van zowel beginnende coverbands als top pop - en rockcoverbands van een perfecte, haarzuivere sound te voorzien.

Indien u graag meer te weten wilt komen, aarzel dan geen moment en contacteer ons of vraag vrijblijvend voor een offerte op maat van uw event.

"Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, do not go out and look for a successful personality and duplicate it.” ( Bruce Lee )
Populaire posts van deze blog

Pré chrysostomos fuif Sparrendal Lanaken